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Reducing meat consumption to reduce CO2 emissions: a sustainable challenge

Eating habits are responsible for carbon dioxide emissions and many countries could improve their carbon footprint by changing them. European countries are not all equal in terms of CO2 emissions, but an effort could be made.

More: Reducing meat consumption to reduce CO2 emissions: a sustainable challenge

Gepostet unter Kategorie(n): Unrecht beseitigen, Webtipps
Mit den Tags: Ernährung, Fleisch, Klimawandel
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Schlagwörter:

Afrika Agrarpolitik Agrotreibstoffe Arbeitsbedingungen Argentinien Armut Bolsonaro Brasilien China Corona Demokratie Entwaldung Entwicklungspolitik Ernährung EU EZA Fleisch Flucht Freihandelsabkommen GAP Gewalt Hunger Indigene Klimakrise Klimapolitik Klimawandel Korruption Land Grabbing Landwirtschaft Lateinamerika Menschenrechte Mercosur Migration Milch Mobilität ODA Palmöl Religionsfreiheit SDGs Soja Tansania Ukraine Ungleichheit Wachstum Wirtschaftspolitik
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